Back Reply to topic
Simone 
(started thread)
Blue-Ribbon Chicken 
Topics: 3
Posts: 7
Playing:  AoC
Ingame:  Simone
Years registered: * * * * * * * * * *
2 bot one acc Posted: Post 06:13 Wed - Jun 17, 2009

just a small noob questen:
is it possible to run 2 different bots in 2 guilds in one account?
in my unterstanding it won't function.

thx
Reply with quote


Chaly 
Offizier · Webmaster 
Topics: 403
Posts: 2106
Location: Bad Honnef
Playing:  Guildwars2 (Drakkar See)
Ingame:  Chaly Flavour
Years registered: * * * * * * * * * * * * * * * * *
Posted: Post 10:10 Thu - Jun 18, 2009

it works, your have to create a copy of your first bot and a second bot-character.
then edit the character-settings in your new config file and start it up.

the number of connections to the aoc chatserver from one IP is limited, but there weren't any problems with three characters (two bots and a game client) in the past.
Reply with quote



_________________

Chalys Gimpnesstheory (2003) Die Theorie der expotentiellen Bullshits den Gimps bei gleichbleibendem Anteil produzieren.
Simone 
(started thread)
Blue-Ribbon Chicken 
Topics: 3
Posts: 7
Playing:  AoC
Ingame:  Simone
Years registered: * * * * * * * * * *
Posted: Post 12:20 Thu - Jun 18, 2009

ty

for your fast answer.
i'll try tonight
Reply with quote


Chaly 
Offizier · Webmaster 
Topics: 403
Posts: 2106
Location: Bad Honnef
Playing:  Guildwars2 (Drakkar See)
Ingame:  Chaly Flavour
Years registered: * * * * * * * * * * * * * * * * *
Posted: Post 01:24 Thu - Jun 18, 2009

np lachen Reply with quote



_________________

Chalys Gimpnesstheory (2003) Die Theorie der expotentiellen Bullshits den Gimps bei gleichbleibendem Anteil produzieren.
Simone 
(started thread)
Blue-Ribbon Chicken 
Topics: 3
Posts: 7
Playing:  AoC
Ingame:  Simone
Years registered: * * * * * * * * * *
Posted: Post 01:03 Tue - Jun 23, 2009

hi, funcioning without problems, thx.
good work
Reply with quote


Back Reply to topic