Back Reply to topic
Goto page Previous  1, 2
Xialth 
(started thread)
Blue-Ribbon Chicken 
Topics: 1
Posts: 12
Playing:  Mitra
Ingame:  Xialth
Years registered: * * * * * * * * * *
Posted: Post 09:09 Mon - Sep 21, 2009

I find something else out. Font Colors are dont working too. Whats Wrong? i#am at the end of my tether. Reply with quote


cadi 
Blue-Ribbon Chicken 
Topics: 1
Posts: 3
Playing:  aoc
Ingame:  Deluxefee
Years registered: * * * * * * * * * *
Posted: Post 11:22 Tue - Feb 09, 2010

i have a problem i creat a new folden in tell folder and the index.php is the guild advertisment but when i tell mybot !ginfo nothing happens?
Can someone help me
Reply with quote


ursallina 
Blue-Ribbon Chicken 
Topics: 1
Posts: 5
Location: Geneva (Swiss)
Playing:  Ishtar
Ingame:  ursallina
Years registered: * * * * * * * * * *
Posted: Post 02:53 Tue - Feb 09, 2010

Hi,

I understand that you finaly got the Bot running (see your previous post).

For your adverstisement, check that the command programmed into your index.php really is !ginfo (not misspelled).

And secondly, you should test to display your message in your own Guild Channel, just to see if it really works.
Why ? because I suspect that your want to send your advertisement in the Global Channel and the Global Channel has strong restrictions regarding the size of the message you can display into it.

In short : Maybe your Advertisement is to 'big' for the Global Channel. Test in your Guild Channel or with a smaller message.
Reply with quote



_________________
----------------------------------------
Ursallina - 80 Bear Shaman (Ishtar)
Ursanella - 80 Necro (Ishtar)
----------------------------------------
cadi 
Blue-Ribbon Chicken 
Topics: 1
Posts: 3
Playing:  aoc
Ingame:  Deluxefee
Years registered: * * * * * * * * * *
Posted: Post 03:59 Tue - Feb 09, 2010

also that not work in guild chanel
here is my script
imake in tell folder a underfolder Guild and this script i habe put in thhem
Make i have wrong??????
Code:
<?php

if ($pluginwords[1]=="!ginfo"){       
   global $myname,$AOC,$BuddyList;
   
   $memberlist = array("XXXXX","XXXX","XXXX","XXXX","XXXX"); // Name of members that list in the script
   $telmsg = "More Info!";      // Msg that send by click at the name
   
   // in $link are the message
   $link = "<font color='#3366ff' face='HYBORIANLARGE'>= MYGUILDNAME =</font> <br><font color='#0ec902'>looking for active, helpful elite players.We accept all classes/levels.A focus of the guild is to help one another through teaming for quests/level. <br>Guildstats:<br>====================<br>- Guildcity T3 in building (available T3 Keep) <br>3x T1 und T2 Raids weekly <br>- Minigames und later also Battlekeep <br>- Own Teamspeak,Homepage & Forum <br>- NO TAX <br><br>Online List:<br>Please send a tell if you're interested ingame to Guildmaster or Guild Officers or visit our homepage www.xxxxxx.de <br>Our MYGUILDNAME <br></font>";
   
   
   // Create the Onlinelist
   foreach ($memberlist as $member){
     
   $onmember=strtoupper(substr($member,0,1)).strtolower(substr($member,1));
   $cid=$AOC->lookup_user($onmember);

      if ($BuddyList[$cid]["status"] == 1) {           
         $link .= "<a href='chatcmd:///tell ".$onmember." ".$telmsg."'><font color=#ffff99>".$onmember." (Online)</font></a><br>";
      }else{
         $link .= "<a href='chatcmd:///tell ".$onmember." ".$telmsg."'><font color=#ff0000>".$onmember." (Offline)</font></a><br>";
         }
   
}

//Here you can insert allso a $link .= "" with an footer text
   
   
   $link = html_entity_decode($link);
   
   // You can change ":: Guild Info ::" to any text for the link.
   $msg = makelink(":: MYGUILDNAME ::",$link);
   send_reply(colortext($msg));
   
   }
?>
Reply with quote


Goto page Previous  1, 2
Back Reply to topic