Back Reply to topic
Sarakant 
(started thread)
Blue-Ribbon Chicken 
Topics: 1
Posts: 4
Playing:  Age of Conan
Ingame:  Sarakant
Years registered: * * * * * * * * *
RageBot + Age of Conan 2.0 Posted: Post 11:08 Sun - May 16, 2010

Hi guys,
I need help for V2.0. Bot is not working now.
Got it working under 1.07, but after ROTG Patch it is not working.

regards
Reply with quote


Sarakant 
(started thread)
Blue-Ribbon Chicken 
Topics: 1
Posts: 4
Playing:  Age of Conan
Ingame:  Sarakant
Years registered: * * * * * * * * *
Posted: Post 05:40 Tue - May 18, 2010

got the problem solved

regards
Reply with quote


Deadline 
Blue-Ribbon Chicken 
Topics: 0
Posts: 2
Playing:  AoC
Ingame:  Deadline
Years registered: * * * * * * * * *
Posted: Post 08:20 Tue - May 18, 2010

how you solve the problem. I have the same problem Reply with quote


Sarakant 
(started thread)
Blue-Ribbon Chicken 
Topics: 1
Posts: 4
Playing:  Age of Conan
Ingame:  Sarakant
Years registered: * * * * * * * * *
Posted: Post 11:34 Wed - May 19, 2010

open aocchat_rpcmod.php at lib folder

search for:
$outPacket = new RPCPacket("out", RPC_TERRITORY_LOGINCHARACTER, array($this->char["id"], 1009, $lang, 0, 0, 0,0) );
change into:
$outPacket = new RPCPacket("out", RPC_TERRITORY_LOGINCHARACTER, array($this->char["id"], 1009, $lang, 0, 0, 0, 0, 0, 0) );

search for:
(string)RPC_TERRITORY_LOGINCHARACTER => array("name"=>"Login Character", "args"=>"IISIIIB"))
change into:
(string)RPC_TERRITORY_LOGINCHARACTER => array("name"=>"Login Character", "args"=>"IISIIIIII"))


regards
Reply with quote


Deadline 
Blue-Ribbon Chicken 
Topics: 0
Posts: 2
Playing:  AoC
Ingame:  Deadline
Years registered: * * * * * * * * *
Posted: Post 06:01 Wed - May 19, 2010

It works. Thanks Reply with quote


Back Reply to topic