Back Reply to topic
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Chaly 
Offizier · Webmaster 
Topics: 403
Posts: 2106
Location: Bad Honnef
Playing:  Guildwars2 (Drakkar See)
Ingame:  Chaly Flavour
Years registered: * * * * * * * * * * * * * * * * *
Posted: Post 10:12 Thu - Jul 02, 2009

done.
http://odins-zorn.de/viewtopic.php?p=13945#13945

there are still several packets that vhab didn't figure out.
i don't want to waste time messing around with those information as the bot is running fine now. maybe it's not that hard..
if you hear someone has additional information for the new protocoll i will implement them as well
Reply with quote


Willibald 
Blue-Ribbon Chicken 
Topics: 3
Posts: 12
Playing:  AOC
Ingame:  Willibald
Years registered: * * * * * * * * * * *
Posted: Post 07:00 Thu - Jul 02, 2009

Hello,

first: thanks for your effort niedermayr anbeten

I´m not able to get the bot up and running again kopf gegen wand

Code:
[07:42:37] Connect
[07:42:37] Authenticate
Missing argument for packet.
AOChat: Universeconnection: Error while logging into territory. Got wrong RPC packet: 4170821964


This error occurs when i try to start the bot schockiert

Server: Mitra (EU)
Reply with quote


Chaly 
Offizier · Webmaster 
Topics: 403
Posts: 2106
Location: Bad Honnef
Playing:  Guildwars2 (Drakkar See)
Ingame:  Chaly Flavour
Years registered: * * * * * * * * * * * * * * * * *
Posted: Post 07:13 Thu - Jul 02, 2009

fixed with 0.9.2 lachen
sry, there was a bug when started on unix/linux

thx ipanic for the teamspeaksession while fixing it
Reply with quote


Willibald 
Blue-Ribbon Chicken 
Topics: 3
Posts: 12
Playing:  AOC
Ingame:  Willibald
Years registered: * * * * * * * * * * *
Posted: Post 07:37 Thu - Jul 02, 2009

Code:
[08:33:45] Connect
[08:33:45] Authenticate
[08:33:47] Login char
Resending auth to chatserver [Character:Dunkelbot, id:67226432]
[08:33:47] CB[6] :: [Login error: invalid cookie]
Read error: EOF
socket died -.-tail: bot.log: file truncated
[08:34:11] Login char
Server reported an error : Unable to log in
?!?!?tail: bot.log: file truncated


some better, bot not working at all motz
Reply with quote


Willibald 
Blue-Ribbon Chicken 
Topics: 3
Posts: 12
Playing:  AOC
Ingame:  Willibald
Years registered: * * * * * * * * * * *
Posted: Post 07:41 Thu - Jul 02, 2009

hmm semmed my playchar was not logged out for enough time ...

now the bot was able to login, but died realy fast :

Code:
[08:38:25] CB[20] :: [name lookup: 67233914 is "Iphre" (0)]
[08:38:25] Guild :: Iphre: ich bin da etwas eleschamy verwöhnt! ;)
[08:38:25] New guilmate for buddylist:Iphre
Read error: EOF
socket died -.-tail: bot.log: file truncated


it dies allways when somebody talkes in guildchannel
Reply with quote


Chaly 
Offizier · Webmaster 
Topics: 403
Posts: 2106
Location: Bad Honnef
Playing:  Guildwars2 (Drakkar See)
Ingame:  Chaly Flavour
Years registered: * * * * * * * * * * * * * * * * *
Posted: Post 08:28 Thu - Jul 02, 2009

mhh, ipanic is still on, we'll take a look at it Reply with quote


Chaly 
Offizier · Webmaster 
Topics: 403
Posts: 2106
Location: Bad Honnef
Playing:  Guildwars2 (Drakkar See)
Ingame:  Chaly Flavour
Years registered: * * * * * * * * * * * * * * * * *
Posted: Post 09:12 Thu - Jul 02, 2009

got it , 0.9.3 will be up in a minute Reply with quote


Willibald 
Blue-Ribbon Chicken 
Topics: 3
Posts: 12
Playing:  AOC
Ingame:  Willibald
Years registered: * * * * * * * * * * *
Posted: Post 10:05 Thu - Jul 02, 2009

big thnx for 3 releases on one day ! Now it is workig again niedermayr anbeten

btw.. please add the files in /inc which have been changed to the "Hard Way" description
Reply with quote


Chaly 
Offizier · Webmaster 
Topics: 403
Posts: 2106
Location: Bad Honnef
Playing:  Guildwars2 (Drakkar See)
Ingame:  Chaly Flavour
Years registered: * * * * * * * * * * * * * * * * *
Posted: Post 06:17 Fri - Jul 03, 2009

we had to turn on notice messages to be able to bugfix the new aocchat modules and we got sick of the harmless spam from bot_callback/bot_debug. there are still some notices if you want to enable them in your php.ini, i only hotfixed the worst part to get a better debugoutput. i also added the missing ?> to every second index.php in the module folder.

i added a note to the release-post that there are more changes than just the 5 files, but for ppl who modified their ragebot a lot it shouldn't be necessary to check all of their code
Reply with quote



_________________

Chalys Gimpnesstheory (2003) Die Theorie der expotentiellen Bullshits den Gimps bei gleichbleibendem Anteil produzieren.
Mika 
(started thread)
Champion Chicken 
Topics: 6
Posts: 67
Location: Finland
Playing:  AOC
Ingame:  Phaestyriade
Years registered: * * * * * * * * * * *
Posted: Post 05:56 Sun - Jul 05, 2009

Okay i did update bot, and now it is just restarting itself = restarting bot ( no delay) Reply with quote


Chaly 
Offizier · Webmaster 
Topics: 403
Posts: 2106
Location: Bad Honnef
Playing:  Guildwars2 (Drakkar See)
Ingame:  Chaly Flavour
Years registered: * * * * * * * * * * * * * * * * *
Posted: Post 07:50 Sun - Jul 05, 2009

err.. did you try to start your bot while you're logged in?

the bad news: with 105 it is (at the moment) not possible to login two characters at the same time
the good news: it is at least possible to FIRST login your bot, THEN your fatclient

this is not related to ragebot, this is the result of the modified chatprotocol where even a chatclient has to connect to the EU-/US-realmserver, then disconnect and finally connect to the chatserver. the fatclient also connects to this "realmserver", but it doesn't disconnect afaik. this blocks a chatclient from logging in a second character.

as always - if this wasn't your problem:
make a backup.
download the actual ragebotrelease and extract it to a new folder
edit the config.php and try to start the bot.
once this is working try patching your "real" ragebotdirectory
Reply with quote




Last edited by Chaly on 08:58 Sun - Jul 05, 2009; edited 1 time in total
Mika 
(started thread)
Champion Chicken 
Topics: 6
Posts: 67
Location: Finland
Playing:  AOC
Ingame:  Phaestyriade
Years registered: * * * * * * * * * * *
Posted: Post 08:33 Sun - Jul 05, 2009

Yup trying to log first at bot , and still it is restarting =/ ou i just hate funcom.... Reply with quote


Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Back Reply to topic